« Tilbake

Live streaming fra Icehorse Festival

Sport
IceHorseFestival

Verdens største internasjonale poenggivende innendørs islandsheststevne går av stabelen i Herning 5. til 8. april. Hvis du er blant de som ikke har tatt turen til Herning, men likevel gjerne vil følge med på de norske og øvrige utøvere som deltar, kan du se konkurransen via live streaming.

 

Hver dag fra i dag torsdag den 5. april til søndag den 8. april 2018 vil Zibrasport sende direkte fra den store ovalbanen i messesenterets Hall M fra klokken 8 til klokken 22 – eller så lenge konkurransen pågår.

 

En billett til Icehorse Festival via link koster 190 Dkr for fire dager og kan kjøpes via festivalens hjemmeside www.icehorsefestival.com. Vert i studio er eliterytteren og tidligere landslagsdeltaker Iben Andersen.

 

I løpet av de fire stevnedagene sender Zibrasport samtidig to gratis utsendelser: klokken 11 og klokken 16, hvor gjester i studio snakker om stevneaktuelle emner.

255 ryttere fra åtte forskjellige land stiller til start i både 4-gang og 5-gang’s konkurranser og i de helt spesielle tøltkonkurransene.

Torsdag og fredag handler det om en plassering som en av de 10 beste. Lørdag er viet B-finaler, mens A-finalene rides søndag.

 

* Link til arrangørens hjemmeside med live streaming, startlister og resultater