« Tilbake

Nominerte til Årets Rytter, Årets Avler og Årets Avlsrytter

Sport
Til illustrasjoner DSC 6469a 1000

Prisvinnerne blir offentliggjort under middagen på Lokallagsmøtet 27. oktober på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Vi håper på godt frammøte, slik at vi får hedret prisvinnerne på en verdig måte!
Følgende ryttere, avlere og avlsryttere er nominert:
                                        
ÅRETS JUNIOR:
Maria G. Bosvik for gull i V1J, sølv i kombinasjon og 4. plass i T1J med sin Djass fra Røysland, og en overlegen sesong i juniorklassen hjemme i Norge.
Ørjan Lien Våge for sin ledelse på hele 8,444 sammen med Haldir fra Nedreli, i ungdomsflokk under nordisk mesterskap. Og, for påfallende god og pen ridning gjennom sesongen.
Lotte Thoresen, som sammen med Salmur fra Pulu, tok sølv i stilpass, bronse i T2, samt 4. plass i P2 og 5. plass i P1 under nordisk mesterskap.

ÅRETS UNGRYTTER:
Stine S. Baastad - for å ri to hester til nordiske medaljer under nordisk mesterskap. Nordisk mester med Herjann fra Lian i stilpass på hele 7.50, og sølv med Jökull frá Staðartungu på 8.532 i ungrytterflokk.
Martine Fjeld for sin imponerende uttagning på hele 7.47 i T2 under nordisk mesterskap med Grandi fra Laugardal, bronse i finalen, og to gull under norsk mesterskap tidligere i sommer.
Eline Bengtsen for å ri seg rett til A-finale i sitt første nordiske mesterskap, hvor hun opprinnelig var reserve. Hun og Pistill fra Litlu-Brekku ble beste norske ekvipasje i V1 ungrytter med hele 6.67 i karakter.

ÅRETS SENIOR: 
Camilla Wangen, for seier i B-flokk på hele 8.766 under nordisk mesterskap sammen med Reyr fra Melabergi. Ekvipasjen har imponert gjennom flere sesonger, og toppet det med å bli nordiske mestre i Sverige i sommer.
Thomas Larsen, som sammen med Sýn frá Kálfsstöðum ble nordisk mester i A-flokk under nordisk mesterskap. Ekvipasjen har gjort rent bord i Norge, i både sport og gædinga. I tillegg tok Thomas og Zorro fra Grimsstødum bronsen i T1 etter å ha gått veien via B-finale.
Stian Pedersen for sitt sammenlagtsølv under nordisk mesterskap sammen med hjemmeavlede Nói fra Jakobsgården. Ekvipasjen gikk til personlig rekorder med 7. 20 i T2, 6.90 i F1 og 7.33 i P1.

ÅRETS BRAGD:
Christina Lund, for å bli norsk mester i V1 senior med 6 år gamle Lukku-Blesi frá Selfossi, hestens tredje stevne totalt. Den ferske ekvipasjen red seg i tillegg til B-finale i V1 under nordisk mesterskap i Sverige, hvor de endte på 7. plass.
Thomas Larsen for gode resultater i både gædinga og sport under Nordisk
Malene Skjold Pettersen for sterk bronse i T2 under Nordisk

ÅRETS AVLER :
Sigersberg
Jakobsgården
Kringeland

ÅRETS AVLSRYTTER :
Thomas Larsen
Stian Pedersen
Ingólfur Pálmason