« Tilbake

Toppryttere samles i Lillestrøm

Sport
3D6A9892 2

Anja Oppen og Spa fra Kviarholi er blant de inviterte til Norwegian Horse Festival i februar 2019! (Foto: Tine Johansen)

 
Her kan du se hvilke norske rytterne som har blitt invitert til å ri under Norwegian Horse Festival i Lillestrøm 23. og 24. februar.
Det begynner å nærme seg Norwegian Horse Festival. Lørdag 23. februar klokken 18.30 braker det løs med en historisk tøltkonkurranse inne på varemessen i Lillestrøm. Topp hester og ryttere i henholdsvis junor- ungrytter og seniroklasse møtes til da til dyst. Blant disse er regjerende nordisk mester i V1 junior, Maria Gjellestad Bosvik.
- Da jeg åpnet brevet med invitasjon til å delta på Norwegian Horse Festival ble jeg utrolig glad og veldig spent. Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne! Det er et stort innendørs arrangement, og jeg tror det vil bli veldig ulikt andre baner og konkurranser jeg har deltatt på. At jeg får ri sammen med så mange gode ekvipasjer gjør det ekstra spesielt og veldig spennende. Jeg gleder meg kjempemye, sier hun.

Egne finaler

Rytterne skal vise et tøltprogram bestående av arbeidstempo, tempoforskjeller og hurtig tølt. Ekvipasjene rir i blandede aldersgrupper i uttagning, mens finalene er aldersinndelt. De fem beste ekvipasjene i henholdsvis junior-, ungrytter- og seniorklasse blir å se i finalene søndag. Finalene begynner klokken 13.00. 
- Det blir mange høydepunkter å se frem til, blant annet en internasjonal tøltkonkurranse der den norske eliten skal møte noen av verdens beste. Vi gleder oss og håper mange vil ta turen for å lage skikkelig god stemning, uttaler Bernt og Gabrielle Severinsen.

Mer informasjon om program og billetter finner du her: http://www.hestefrelst.no/program-full/

Disse norske rytterene har blitt invitert til å ri:

Juniorer
Maria Gjellestad Bosvik 
Marit Toven Murud 
Frøydis Musdalslien 
Henriette Halvorsen 
Cilem Taman

Ungryttere
Lotte Thoresen 
Ørjan Lien Våge 
Magnus Grimsrud 
Eline Bengtsen 
Lina Bjerke Meisingset 
Kasper Martinsen 
Hedda Bjørnstad Larsen 
Marie Fjeld Eigillsdottir 
Lona Sneve


Seniorer
Thomas Larsen 
Camilla Wangen 
Malene S. Pettersen 
Elise Lundhaug 
Nils Christian Larsen 
Camilla Mood Havig 
Stian Pedersen 
Agnes Helgadottir 
Bernt Severinsen 
Gabrielle Severinsen 
Christina Lund
Caroline G. Holstad 
Martin Rønnestad 
Veronica Høgsveen Våland
Anja Oppen
An-Magritt Morset
Elisabeth Sylte